Produkter och trycksaker

När ni behöver produkter och trycksaker finns vi på Swedishmerch här för att hjälpa er. Hos oss kan ni hitta en bred blandning av hårda och mjuka trycksaker. För att se priser samt vårt produktutbud av trycksaker väljer du en kategori här nedan. Om du redan vet vad du vill ha eller om du behöver hjälp så kan du enkelt skicka in offertförfrågan.

klader

Kläder

T-shirts, hoodies, sweatshirts, kepsar, mössor, jackor, tygkassar och väskor.
accessoarer

Accessoarer

Tygmärken, ryggmärken, patchar, muggar och slipmats
trycka-backdrops

Backdrops & rollups

Backdrops, roll-ups och flaggor.
trycka

Specialproduktion

Air-fresheners, pins, belt buckles och solglasögon.

Vi hjälper er att välja de perfekta trycksakerna för er målgrupp

Efter många år i branschen har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet av vilka produkter och trycksaker som ämnar sig särskilt bra för vissa målgrupper. Vi har helt enkelt lärt känna våra kunders målgrupper och vet vad de uppskattar. Vi arbetar regelbundet med att ta fram produkter och trycksaker åt exempelvis:

Vilka produkter och trycksaker fungerar bäst?

Vi kan helt ärligt säga att vårt hjärta klappar alltid lite extra för våra mjuka trycksaker i allmänhet och klädesprodukter i synnerhet. T-shirt, sweatshirts, tygpåsar med tryck har alltid varit och kommer alltid fortsätta vara oslagbara produkter när det handlar om möjlighet till exponering för era loggor, budskap, varumärken, lag, föreningar och företagsnamn.  En av de viktigaste anledningarna till att ovan nämnda trycksaker är så förträffliga är helt enkelt att det är produkter som människor använder sig av varje dag.

Vad finns det för produkter och trycksaker att välja på?

Det ni letar efter ser vi till att ta fram. Vi kan erbjuda er ett fantastiskt utbud av t-shirts, baseballs, linnen, sweatshirts, påsar, hoodies mm.

Om ni saknar några mjuka produkter på vår sida så tveka inte att höra av er till oss. Vi har nämligen tillgång till de flesta mjuka produkter och trycksaker som finns tillgängliga på marknaden men vi exponerar bara de vanligaste på vår hemsida.

Vi tar fram det du behöver

Utöver traditionella produkter som vi nämner ovan har vi även tillgång till andra textila trycksaker så som exempelvis:

  • patches
  • backpatches
  • nyckelband
  • mössor
  • hattar

Med över femton år i branschen har vi skaffat oss ett gediget nätverk för de flesta trycksaker som finns att uppbringa. Och om vi inte hittar de produkter just du söker från vårt stora nätverk av producenter så kan vi även erbjuda specialprodukion.

Det är bara er fantasi som sätter gränserna på vilka trycksaker vi kan ta fram åt er.

 

Be om en offert