Trycka kläder

När det är dags att trycka kläder finns vi på Swedishmerch här för att hjälpa er. Ni kan alltid rådfråga oss om vilka typer av kläder som passar att trycka upp för ert ändamål. Vi har ett brett utbud och lång erfarenhet av att trycka kläder till olika typer av företag, band, föreningar, event, festivaler m.fl. Så om du inte hittar det du söker via vår hemsida betyder det inte att det inte finns. Skicka in en offertförfrågan så plockar vi fram plagget du söker!

 

trycka-tshirts

T-shirts

trycka-hoodies

Hoodies

trycka-trojor

Sweatshirts

trycka-kepsar

Kepsar

trycka-mossor

Mössor

trycka-jackor

Jackor

trycka-tygkassar

Tygkassar/väskor

Tips inför att ni ska trycka kläder

Innan ni sätter i gång att beställa har vi 3 konkreta tips att tänka på:

  • Ändamål – Var/hur ska plagget användas?
  • Val av plagg – Ska det vara tröjor, T-shirtar, byxor etc.
  • Antal av varje plagg – Hur många plagg behöver vi av varje sort?

Ändamål

Till att börja med behöver ni fundera på hur plagget är tänkt att användas. Det är viktigt att ni väljer plagg som är lämpade för ändamålet. Detta är särskilt viktigt när det handlar om profilkläder, arbetskläder och idrottskläder. Plaggen ska kunna fylla sin funktion och därmed vara bekväma att utföra arbetsuppgiften/idrotten i samt att plagget ska klara det slitage som krävs. Dessutom är det viktigt att ni väljer kläder av hög kvalité som håller passform och färger under en lång period med många tvättar. 

Val av plagg

Det kan vara klokt att tänka igenom alla typer av plagg som ni behöver den närmsta tiden innan ni lägger beställningen. Anledningen till det är att priset per tryck oftast blir billigare när ni trycker allt på samma gång.

Antal av varje plagg

För att hålla nere kostnaderna är det bra att tänka till kring antalet av varje plagg innan ni beställer. Hur ser behovet ut den närmsta tiden? Det är nämligen inte kostnadseffektivt att lägga små beställningar då och då. Antalet av varje plagg är även avgörande för vilken typ av tryckmetod som ska användas.

 

Därför ska du trycka kläder med ditt varumärke

Genom att trycka kläder med er logo eller annat motiv skapar ni unika plagg som avspeglar ert företag, band eller förening. Du får helt enkelt människor att agera reklampelare åt dig samtidigt som du skapar en känsla av tillhörighet. Vare sig du är ett förtag som behöver profilkläder, ett band som ska sälja merch, eller en idrottsförening så är kläder med tryck ett bra sätt att synas på som dessutom skapar en gemenskap mellan de som använder kläderna.

 

Be om en offert